Punta Arenas










Avui ens hem aixecat altre cop quan encara no havien posat els carrers. A mes com que aqui la gent s'aixeca molt tard, la sensacio d'estar sol a la ciutat, encara es mes evident... Anavem sols!
Hem anat una hora en cotxe fins agafar un barquet que ens ha portat a l'illa Magdalena, que es una pinguinera enorme. Aqui si que hi havien pinguins... 8000 parelles!
Ha estat molt maco. A mes aquests pinguins semblaven molt mes acostumats a la presencia humana i no s'espantaven gaire. Hi ha una cordes que no es poden trespassar, i ells sembla que ho saben, perque quan trespassen els camins per on passen les persones, ho fan a corre-cuita i de seguida es refugien darrera la corda. Son molt divertits!
Hem fet moltissimes fotos. Algunes realment molt maques.
Despres, pero, hem anat a l'illa Marta, on hi ha una colonia molt gran de lleons marins, pero a mi m'ha tocat seure a la proa de babor, es a dir, justament d'esquena a la platja i no he popgut veure res, ni fer cap foto. He agafat un abreig de campionat!
Despres de dinar (cloises, congre i paila marina, que es un guisat de marisc) hem anat a una xocolateria de descendents de suissos, i ens hem posat les botes... Aqui hi ha molts descendents d'anglesos, alemanys, suissos, gal.lesos, suecs i sobretot croats. El cementiri es ple de tombes amb noms croats, i fins i tot l'escut de Punta Arenas incorpora la bandera croata!. Dic aixo del cementiri perque tambe hi hem estat donant una volta. Es maco, pero no tant com ens havien venut.